pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

2015 a Kecske (Juh, Birka, Kos stb.) éve, felkészül a Majom!

2015.02.18. 11:30 Pekingi Zsazsa

"A hagyomány úgy tartja, hogy miután Buddha megvilágosodott a fügefa alatt, elhívta az összes állatot, hogy vele örüljenek. A hívásra csupán 12 állat jelent meg. Róluk nevezték el a kínai asztrológiában az éveket, hogy uralkodjanak felettük. A kínai asztrológiában az új év kezdete a februári újholdhoz kötődik. Idén, 2015-ben február 19-én kezdődik a Kecske éve."

kecske_eve_2015.jpg

 

"Sok asztrológus szerint a Kecske éve gátat szabhat a már egy ideje fokozódó társadalmi ellentéteknek, a növekvő feszültségnek. Bár ez nem azt jeleni, hogy egy varázsütésre megszűnik minden harag és ellentét. Ez természetesen lehetetlen, de mindenképpen megakadályozza, hogy az indulatok, túlnőjenek egy bizonyos ponton, ahol az irányítás már kicsúszhat a kezünk közül.

A kecske békés energiája mindent átsző majd. Ezért, az emberi kapcsolatok minden formájában jelentkezni fog a harmóniára és a békességre való törekvés. Régi ismerősök tűnhetnek fel újra, kik végre lezártak magukba egy vélt, vagy valós sérelmet. Családtagok fordulnak ismét majd egymás felé és teszik meg az első lépéseket, hogy egy új és jobb minőségű kapcsolatot építsenek ki. 2015-ben a kínai asztrológia jóslata alapján végre elkezdődik egy nagyszerű gyógyulási folyamat, ami alulról indulva szép lassan terjed ki, és lesz hatással az egész emberiségre. Nem csak a mindennapi kapcsolatainkra kell ilyenkor gondolni. Ez az energia kihatással lesz majd a világ gazdaságára, és a nagypolitikai viszonyokra is."

Forrás: Ezo-világ, Székelyhidi Ágnes - NL Café

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása