pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Kim Dzsong Un és a "haláli" interjú

2014.06.26. 11:30 Pekingi Zsazsa

Seth Rogan legújabb filmjét "Az interjút" csak egy ember fogja megnézni Észak-Koreában, az maga a diktátor lesz aki egyébként nincs elragadtatva a film októberi bemutatójának hírétől. Észak-Korea már most megígérte - "könyörtelenül elpusztít" mindenkit akinek a filmhez bármi köze is van! KÉPEK és VIDEÓ

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-1.jpg

A vígjáték ugyanis arról szól, hogy két amerikai műsorvezető lehetőséget kap arra, hogy interjút készítsen Kim Dzsong Unnal. Amikor erről a CIA tudomást szerez, az ügynökök felkeresik a népszerű tévéseket és megbízzák őket kedvenc vezérünk kiiktatásával.

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-2.jpg

Az ország nem hivatalos szóvivője, Kim Mjong Csol néhány nappal ezelőtt interjút adott a Telegraph brit lapnak a témával kapcsolatban.

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-3.jpg

"Ez az egész igazából nagyon ironikus, tekintve, hogy ez a film jól mutatja az Egyesült Államok kormányának és társadalmának kétségbeesését. Egy alkotás arról, hogy az USA egy külföldi vezetőt akar meggyilkolni pontosan azt mutatja be, amit ők csináltak valójában Irakban, Afganisztánban, Szíriában és Ukrajnában. És azt se felejtsük el, hogy ki gyilkolta meg Kennedyt - az amerikaiak" -nyilatkozta, majd óvatosságra intette az amerikai elnököt, Barack Obamát is, mondván, félő, hogy egyszer az amerikai kormánynak elege lesz belőle is és akkor majd őt is elteszik láb alól. - Mozaik

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-4.jpg

A vígjáték egyébként az amerikaiakat is megosztja, több kritikus és kommentelő írta, hogy nem kéne Észak-Koreán gúnyolódni, és ízléstelen az ország vezetőjének megölésével viccelődni.

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-5.jpg

Az interjú című filmben Rogan mellett láthatjuk majd James Francot is, Kim Dzsong Unt pedig Randall Park alakítja. A vígjátékot október elején kezdik vetíteni az amerikai mozikban, hogy Magyarországon mikor mutatják be, arról egyelőre nincs információ.

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-14.jpg

Seth Rogan retteghet

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-6.jpg

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-7.jpg

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-8.jpg

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-9.jpg

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-10.jpg

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-11.jpg

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-12.jpg

Kim-Dzsong-un-Az-interjú-13.jpg

Forrás: GMW, Bloomberg, The Telegraph

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása