pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Kivégezték a szexrabszolgatartó családapát

2014.01.22. 06:15 Pekingi Zsazsa

Kivégezték kedden Kínában azt a férfit, aki titkos föld alatti cellában tartott szexrabszolgákat és két nőt meg is gyilkoltatott közülük, miközben normális családi életet élt - jelentette a kínai média.

Li-Hao.jpg

A 36 éves Li Haót emberölésben, nemi erőszakban, törvénytelen fogva tartásban és pornográf tartalmak internetes terjesztésében mondta ki bűnösnek a bíróság. A férfit 2012 novemberében ítélték halálra. Halmazati büntetésként 10 ezer jüan (370 ezer forint) megfizetésére kötelezték. A férfi fellebbezett, de az első fokú ítéletet másodfokon is jóváhagyták, végrehajtására a legfelsőbb bíróság engedélyt adott.

A két gyilkosság egyike Li irányításával történt, a másikat a férfi kényszerítésére követték el. Mindkét áldozat holttestét a föld alatti helyiség egyik sarkában ásták el, a rendőrség megtalálta a tetemeket. Egy Tuan családnevű nő három év börtönt kapott, míg másik két társát próbaidőre szabadon engedték.

Li-Hao-bunker.jpg

Ami a 20 négyzetméternyi, föld alatti cellát illeti, Li egy lakóház pinceraktára alatt alakította ki 2009-ben négy méter mélyre ásva. Rabnőit különböző bárokból, éjszakai lokálokból csalta a pincébe, ahol megerőszakolta őket és pornófelvételeket készített róluk. Összesen hat nőt tartott fogva, akik közül néha egyet-egyet kivitt és prostitúcióra kényszerített.

Li-Hao-pince-2.jpg

Lit végül egyik rabnője buktatta le: egy alkalommal fogva tartója figyelmetlenségét kihasználva megszökött. A rendőrséget a 23 éves nő hozzátartozói értesítették. A rendőrök a rabnőket kiszabadították, Li Haót pedig 24 óra múlva menekülés közben elfogták.

A vallomások szerint Li kétnaponta vitt élelmet a nőknek, akik "szabadidejükben" a beszerelt számítógépeken filmeket nézhettek. A 16-24 év közötti foglyok mindezek ellenére azt állították, hogy a férfi alapvetően nem bánt velük rosszul.

Li egykor tűzoltó volt, de felhagyott foglalkozásával és a városi önkormányzat minőségfelügyeleti hivatalában dolgozott takarítóként. Főnöke szerint soha nem késett, a munkáját rendben elvégezte, átlagos családi életet élt a feleségével és - letartóztatásakor - 8 hónapos kisfiukkal.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása