pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Kína legszebb katonai kiképzője

2013.09.11. 15:00 Pekingi Zsazsa

Kínában is elkezdődött a tanítás. Sok diák viszont nem szeret bejárni, mert vele együtt elindultak a katonai oktatások is, amelyeket előszeretettel tartanak a szeptemberi tűző napon az illetékesek. Ettől függetlenül a téma mégis népszerű lett az ország internetezői között, mert megtalálták Kína legszebb katonai kiképzőjét.

2013-China’s-Most-beautiful-Military-Training-Instructor.png

A hölgyet Zhang Yihan-nak hívják, aki egyébként szintén diák a Dalian Műszaki Egyetem Képzőművészeti Főiskoláján, Kínában. Ezen az egyetemen hagyomány, hogy diákok tartják a katonai oktatást, melyre a tudást még nyáron szerzik meg a hallgatók. Sokan gondolták úgy, hogy a hölggyel egy izzasztó kiképzésen szívesen részt vennének.

2013-China’s-Most-beautiful-Military-Training-Instructor-s.png

2013-China’s-Most-beautiful-Military-Training-Instructor-A.png

2013-China’s-Most-beautiful-Military-Training-Instructor-u.png

Forrrás: China Navis

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csii 2013.09.11. 23:35:55

Hő bazmeg, gyakorlatozzunk!!!!

agerista 2013.09.12. 00:57:33

A dai nép lányai majd' mind gyönyörűek - és mind nagyszerű táncosok - csak a néptáncosainknak lenne náluk némi esélyük...
www.youtube.com/watch?v=K3bfA9EbOUs

szbszig 2013.09.12. 02:12:06

Idehaza is a mindennapos testnevelést ilyen csajoknak kéne tartani, és máris nagyobb lenne a lelkesedés iránta.

agerista 2013.09.13. 14:20:14

A tetszés bennem összevegyítette a két nagy kultúrát - a nyári táncból a Summertime dallama hallatszott át nekem, s a táncoshoz csak Paul Robeson illett...
Vétkeztem miattuk egy kicsit, ezért privátként tettem fel a vétkemet a YT-re, ahol megjegyezték a dallamegyezést, de következmények nélkül. Mindezek miatt a legkevésbé se bánom, ha nem kerül nyilvánosságra a szólásom, megelégszem azzal, hogy Te megnézed.
Tolakszom még egy kicsit: A tetszés bennem összevegyítette a két nagy kultúrát - a nyári táncból a Summertime dallama jött át nekem, s a gyönyörű táncoshoz/tánchoz csak Paul Robeson illett...Már az első barkács-kísérlet is gyanús volt, a harmadikra pedig már teljesen összeolvadtak nekem. Azt motyogtam, hogy ilyen pedig nem történhet botfülű, fahangú muksóságommal...biztosan nem veszem észre a nagy hibákat sem.
Privátként tettem fel a vétkemet a YT-re, ahol megjegyezték a dallamegyezést, de következmények nélkül. Mindezek miatt a legkevésbé se bánom, ha nem kerül nyilvánosságra a szólásom, megelégszem azzal, hogy Te megnézed, cserében a szép katonáért. Nekem volt (talán még megtalálom) YT gyűjteményem a kínai, vietnami, koreai katonanők szemléiből, miniszoknyával...Tetszettek

agerista 2013.09.13. 16:32:46

Copy-baky - bocs érte.
süti beállítások módosítása