pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Egy Los Angelesbe induló konténerben aludt el a kínai férfi

2013.08.16. 10:30 Pekingi Zsazsa

Egy komoly éjszakai ivászat után egy qingdao-i férfi Shandong tartományból reggelre egy lezárt konténerben ébredt, ami egy órán belül majdnem Los Angeles-be vitte.

Jiang-Wu-drunk-man-storage-container-bed-and-breakfast1.jpg

Wu Jiang úr egyszerűen összetévesztette a hotelszobáját egy hatalmas fém konténerrel (rögtön felmerül bennünk a kérdés, milyen szállodák is lehetnek Qingdao-ban), és mély álomba merült benne.

Amikor felébredt, nagyon meglepődhetett, hogy nem egy puha ágyban, hanem egy hatalmas lezárt fémdobozban van. Kétségbeesetten kezdett segítségért telefonálni és amikor végre sikerült a rendőrséggel beszélnie, rögtön egy másik problémával találta magát szemben: nem tudta hol és melyik konténerben van...

Végül hisztérikus dörömbölésének köszönhetően dokkmunkások és rendőrök összefogásával sikerült megtalálni Wu konténerét ami egyébként egy órán belül hagyta volna el a kikötőt és ért volna Los Angeles-be két heti hajózás után.

Forrás: Gawker

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mc Master 2013.08.17. 16:31:28

Ez úgy baromság, ahogy van! Kb. "két perc" megtalálni a telefonhívás után:
- cellainfo vagy
- "haver, nézd meg, mi a konténer száma!/ ez+ez /oké itt van az ember" - mert a terminálban minden kontinak megvan a helye, legalább blokkszinten.

A konténer azonosítószáma a konti minden oldalán + a tetjén (hogy a darus lássa, melyiket kell felvennie)+ belül is fel van írva, ez látszik is a videón: ***U 648170-* (amit nem bírtam elolvasni, azt csilaggal jelöltem), tehát a telefon fényénél ezt el tudta volna olvasni.
Belül azért van ott a szám, mert amikor kamionnal rámpán rakodják a kontit, akkor a targoncásnak is látnia kell, hogy jó helyre pakol-e, azt a kontit hozták, amit megrendeltek, stb.

lutria 2013.08.17. 17:29:20

@Mc Master: Valamint,dülöngél egy részeg az utcán,talál egy nyitott,üres konténert,-belefekszik,a konténert felkapja egy arra járó tréler és kiviszi a kikötőbe ahol minden ellenőrzés nélkül(a kapuban röntgen átvilágítás)bepakolják egy konténerszállító hajóba...
(valszeg amúgy sem lenne kifizetődő üres konténereket utaztatni a tengerentúlra,van elég ott is)

vlgymir 2013.08.17. 18:16:05

@Mc Master: Lehet, hogy a történet baromság, de szeretném megtudni, hogy szerinted hogy nézze meg a pacák a konténer számát, ha az ürge benn van a dobozban, a szám meg kívül. A cellainformáció sokat segíthet abban, hogy melyik emeletre tették a konténert a kupacban. Arra is kívéncsi lennék, hogyha Téged részegen bezárnak egy ilyen dobozba, másnaposan hány ötleted lenne reggel.

komplikato 2013.08.17. 19:20:24

"rögtön felmerül bennünk a kérdés, milyen szállodák is lehetnek Qingdao-ban"

Van egy csomó konténer szálloda, minő meglepetés, meg a japánoknál jól bejáratot "fiók motel" is létezik már sok helyen munkásszálló gyanánt. Ha meg valaki sík részeg, akkor egy csirkeólat vagy szecskavágót is nézhetett volna alvóhelynek.

Nemzeti Hozzászóló 2013.08.17. 22:37:55

@Mc Master: A félrészeg, kétségbeesett emberek pont így gondolkodnak. De a legegyszerűbb tényleg az lett volna, ha a lézerkardjával vág egy lyukat a konténer falán és a varázsszőnyegére ülve hazarepül. Ezt minden részeg tudja.

kácske 2013.08.17. 22:53:24

"Konti" a kínai változata a Kon-tikinek. (az átevickélt a "Csendesócin", ez meg csak szeretett volna.)Ráadásul ez nem fából tutaj, hanem fémből konti. Nem tudom, most mit nem lehet ezen érteni? ;D

azbest 2013.08.18. 12:49:26

@vlgymir: szövegértés? A belsejében is ott az azonosító szám. A részegnek rendben, hogy nincs esze, de a rendőrnek vagy a dokk vezetésének lehetne, hogy megkérdezze a számot.

vlgymir 2013.08.18. 23:40:08

@azbest: OK. valóban. Veszek néhány leckét szövegértésből. Egyetértünk abban, hogy a profiknak tudniuk kellett volna, hogy hol a szám. Mostmár én is tudom, és ha beszorulok egyszer egy konténerbe, akkor ez a tudás hasznos lesz.

azbest 2013.08.19. 00:31:15

@vlgymir: jó pap holtig tanul, tartja a mondás. Nekem is újdonság volt :)
Durva, hogy a bűnügyi sorozatokban mennyi hasonló butaság van.
süti beállítások módosítása