pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

A villámkezű szomszéd életet ment (frissítve videóval)

2013.08.12. 08:20 Pekingi Zsazsa

Harbin Daoli kerületében, Heilongjiang tartományban készült videó és fényképek ismét egy öngyilkossági kísérlet pillanatait rögzítették, amikor egy 20 éves nő ugrott ki 5. emeleti lakásának ablakából, de az alsó szomszédja és a lány barátja gyorsan reagált és elkapta a zuhanó testet. A lakók és a tűzoltók segítségével sikerült a lányt behúzni és így megmenteni.

suicide-catch-3.jpeg

A fiatal nő kizárta az ötödik emeleti lakásból barátját és öngyilkossággal fenyegetőzve kimászott az erkélyen kívülre és a szárítókötelekre állt. Szomszédok és járókelők megpróbálták visszatartani, könyörögtek neki, hogy gondoljon a szüleire, és hogy előtte áll még az egész élet, ne tegyen ilyet. Eközben a lány barátja bekérezkedett az alsó szomszédhoz Liang Xibin úrhoz (51), kiment az erkélyre és ő is kiállt annak szélére, hogy elkaphassa a barátnőjét, ha esetleg valami mégis történne, közben persze próbálta folyamatosan nyugtatgatni. Ekkor megingott a szárítókötél a lány alatt és zuhanni kezdett, de szerencsére a barátja és a szomszéd elkapták. A lány ütlegelni kezdte a megmentőit, mert mindenáron le akart ugrani. A gyorsan megérkező tűzoltók a 3. emeletről végül feltolták a lányt az erkélyen belülre, aki végül így megmenekült. Liang Xibin-t elnevezték a történet után Kína Jó Szomszédjának.

suicide-catch-1.jpeg

suicide-catch-4.jpeg

suicide-catch-2.jpeg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kohn Troll (Altdel) 2013.08.13. 01:14:21

Aki meg akar halni, azt hagyni kell. Ismertem valakit, aki három vagy négy alkalommal is megpróbálta, mire sikerült neki. Mindenkinek megkönnyebbülés volt.

A szerelő 2013.08.13. 04:22:29

@Kohn Troll (Altdel): Ez hülyeség. Azért mert te olyat ismersz, akinek sikerült és nem bánta meg, az még nem jelenti azt, hogy nincs olyasvalaki, akinek sikerült és megbánta. Szerintem az utóbbiból van több, mivel én csak olyat ismerek :)

Rémbódess 2013.08.13. 07:59:55

@A szerelő: És a sikeres öngyilkosságok után személyesen mentek el hozzád elmondani, hogy megbánták?

Bobby Newmark 2013.08.13. 12:46:44

@Rémbódess: A kollega azt mondta, hogy ilyet pont nem ismer. Olvas, értelmez, beszól, ez a sorrend, különben nem ül annyira...

Lángharcos 2013.08.13. 14:11:15

Vagyunk elegen. Ha valaki menni akar, hadd menjen. Még ennyi önrendelkezést sem hagyunk embertársainknak? Mindennel kapcsolatban uralni akarjuk őket? Hát persze, hogy inkább a halált választják.

Nbl 2013.08.13. 15:05:44

@Bobby Newmark: Sztem nem ezt mondta, de amúgy meg mindegy, mert nyilván poénnak szánta.
süti beállítások módosítása