pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Egy disznó harapta le a kislány karját

2013.08.03. 09:10 Pekingi Zsazsa

Július 30-án egy koca leharapta egy két éves kislány karját. Az eset Ganloupu faluban, Belső-Mongóliában történt.

500x281xA-sow-bit-off-the-right-arm-of-2-year-old-Chinese-girl.jpg.pagespeed.ic.YKU1kEY6mJ.jpg

Az édesapa szerint lánya, Xiaoke délután fél öt körül egy 5 napos kismalaccal játszadozott házuk udvarán. Nagyon élvezte a kislány a dolgot, kergetőzött az állattal, bár nagymamája többször is megpróbálta visszahívni a gyermeket a házba, de ő nem figyelt rá. Sőt, Xiaoke megütötte az anyadisznót is, ezért a koca megharapta a kislány jobb karját. Xiaoke sírva próbálta magát kiszabadítani a koca szorításából, de az nem engedte el. Meghallotta a kétségbeesett kislány sírását az édesanyja és a nagymama is akik jobb híján egy bottal próbálták ütlegelni a feldühödött disznót, csakhogy eressze már el a kislányt, de nem jártak sikerrel. Ekkor ért oda Xiaoke édesapja is aki végül nagyon megverte az állatot egy vastag faléccel. A disznó végre eleresztette a kislányt, de amikor átölelték őt a szülei, érezték, hogy nincs meg a gyermek jobb karja. Nem találták sehol Xiaoke karját, amit valószínűleg a koca megehetett. A gyermeket azonnal a Baotou-i kórházba szállították.

Az apa szerint már évek óta tartják ezt az kb. 1 méter magas és közel 200 kg súlyú kocát, és szerinte a malacait védhette az anyaállat amikor megharapta a kislányát.

"Bár nem tudjuk elfogadni, azt ami történt, de ezzel kell most már együtt élnünk. Most attól tartunk, hogy lányunknak ez a fizikai sérülés majd lelki problémákat is okoz a jövőben."

Forrás: China Navis

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HgGina 2013.08.03. 21:03:14

Kína a kultúra, a tudás egyik bölcsője. Ha ilyenek születnek abban a bölcsőben, akkor ez lassan a világvége. Értelmes ember még a család kedvenc kutyája kötelébe se engedi a 2 éves gyerekét, nemhogy az anyadisznóhoz. És ha a dög megette a gyerek karját, akkor vegyes, ember-sertés kolbászt csinálnak belőle?
Idióták. A szülők fejét kellett volna leharapnia, azok már úgyse lesznek értelmesebbek. A gyereknek legalább esélye volt.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2013.08.03. 22:29:46

Kína nem egy homogén ország. Irdatlan különbségek vannak ott mind kultúrában, mind életszínvonalban.

Démonmac1 2013.08.03. 23:33:11

és nem kellett volna felvágni a malac hasát, és visszanyerni a végtagot?

zsírmalac 2013.08.04. 01:18:31

@Démonmac1: Nem. Ugyanis 0 a valószínűsége, hogy vissza lehetett volna varrni.

bgp 2013.08.04. 10:02:37

@Bölcs Lázadó: Szabad akarat, meg minden. A szülőket nem hívta be egy angyal beszélőre, hogy ne legyenek ilyen felelőtlenek. Ezt hiányolod?

Démonmac1 2013.08.05. 01:18:04

@zsírmalac: megértem, hogy véded a kollégádat, de volt már ilyesmi.
A kulcsmondat a "lánygyerek" lesz, hogy miatta nem vágják le a gyesznót.

Fekete Sámuel 2013.08.11. 22:47:48

A cikkben nincs szó róla, hogy a disznót megölték volna ezért. A kinaiakat ismerve elég valószinű, hogy növesztik még egy kicsit, aztán majd vágósúlyban levágják, és megeszik, mintha mi sem történt volna.

"Bölcs Lázadó" pedig a huszonéves, sokat maszturbáló zsidógyerek, aki saját magát nevezte ki bölcsnek, és belebukott a héberbe (magának azzal magyarázza, hogy fontosabb dolgokkal kellett foglalkoznia).
süti beállítások módosítása