pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Pánik és balhé David Beckham sanghaji látogatásán: hét sérült

2013.06.21. 04:54 Pekingi Zsazsa

Fanatikus Beckham rajongók törték át a rendőrségi kordont és taposták meg egymást tegnap egy sanghaji egyetemen, ahol a pánikban megsérült hét személy, köztük öt egyenruhás és két diák.

"A sérültek között van három rendőr, két biztonsági ember az egyetemről és két diák - az egyik japánból." -  közölte a sanghaji rendőrség mikroblog oldalán tegnap.

David-Beckham-Cancelled-the-Schduel-Due-to-Stampede-to-See-Him-Injures-Fans-in-China.jpg

Stampede-to-see-David-Beckham-injures-China.jpg

Stampede-to-see-David-Beckham-injures-7-in-China.jpg

beckham_stampede_china_062013.jpg

Közel 1000 rajongó gyűlt össze a Sanghaji Tongji Egyetem stadionjánál, ahol Beckham az egyetem focicsapatának tagjaival találkozott volna, jelentette az állami hírportál, a Xinmin Net.

"Ez őrület!" - nyilatkozta Csu Dan az egyetem focicsapatának egyik játékosa, aki csak egy rövid ideig szeretett volna Beckhammel találkozni. "Nem gondoltuk, hogy ennyien lesznek itt!"

Stampede-to-see-David-Beckham-injures-7-China.jpg

beckham_in_china_062013.jpg

Amikor Beckham megérkezett az egyetemre, a rajongók áttörtek egy kapun és a rendőrség valamint a biztonságiak által alkotott kordonon. A fényképeken és videofelvételeken is jól látni ahogy az emberek a földre zuhannak, cipők hevernek szanaszét és egy egyenruhás nőnek pedig csupa vér az arca.

Végül a rendezvényt törölték és a sanghaji rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

David-Beckham-Shanghai-stampede-1-530x393.png

Trampled-to-death-Beckham-530x397.jpg
David-Beckham-Shanghai-stampede-2-530x352.png

Beckham kínai mikroblog oldalán tegnap délután, a Sina Weibo-n mihamarábbi gyógyulást kívánt a sérülteknek és elnézést kért, amiért törölni kellett a eseményt:

"I had an incredible response from everyone at Shanghai Tongji University today, sorry I couldn’t get out on the pitch to see the teams It was impossible to get through the massive crowds. I heard there were a few injuries, hope the fans are ok and I wish them a speed recovery."

A 38 éves angol ex-kapitány hét napos túrán van Kínában, hogy a rendezvény "nagyköveteként" támogassa a kínai Szuper Liga sorozatot. Sanghajban csütörtökön járt, előtte Pekingben és Nandjingban vendégeskedett. Tegnap az egyetemen futball csapatával találkozott volna.

Források, fotók: Xinmin.cn, photos.denverpost.com, scmp.com, Anthony Tao

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

párnalárva 2013.06.21. 22:41:27

És mindez egy nyálgép okán aki az elmúlt 10 évben semmit nem tudott felmutatatni a választott szakmájában azon kívül hogy egy ex spice girl a felesége. Az emberiség jócskán megérett már a pusztulásra...
süti beállítások módosítása