pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Egy mobil önimádó csajoknak

2013.05.23. 08:22 Pekingi Zsazsa

Az új MeituKiss mobiltelefon, melyet a híres kínai kamera applikáció, a Meitu XiuXiu fejlesztője mutatott be nemrég, a  "lányok legjobb barátja" szeretne lenni írja az Engadget. Lássuk hát!

6.jpg

A telefon két 8 megapixeles f/2.2 kamerával rendelkezik - szokás szerint egy első és egy hátsó kamerával - valamint arc "szépítő", képfeldolgozó technológiával az önportrék készítéséhez. Íme az igazi önimádó technológia! De kit érdekel miket is tud a telefon, ha a készülék rózsaszín!

1.jpgÍme néhány fotó a készülékről, tökéletesen elhelyezve a fehér cukormázas torta és rózsaszirmok közé, melynek csomagolása is igen jól sikerült.

2.jpg

Az Engadget szerint:

A 2199 jüanért, vagyis körülbelül 80 ezer forintért már a telcsi többi műszaki paramétere is egészen kiváló kezd lenni. A 9.3 mm vastag készülék egy 4,5 hüvelykes, 720p hézagmentes IPS kijelzővel rendelkezik, 1,2 GHz-es négymagos MediaTek MT6589 SoC processzorral, cserélhető 1800 mAh-s akkumulátorral, 8 GB beépített memóriával és microSD bővítéssel is ellátták. Ami a rádiókat illeti, a szokásos WiFi, GPS és Bluetooth 4.0 található benne, de csak 2100-as WCDMA-n van 3G.

5.jpg

A Forbes szerint, a nők Kínában folyamatosan egyre nagyobb tényezőkké válnak az ország fogyasztói piacán. 2009-ben például Kína teljes kiskereskedelmi árbevétele 15%-al nőtt az első felében és ez a növekedés nagy részben a 35 év alatti nőknek köszönhető. A kínai nők többet költenek mint valaha, de az ő vásárlásai szokásaik is változnak, mára kevesebb haszontalan dolgot vesznek és nem annyira impulzívak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása