pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Mérgében rommá verette a Maseratit

2013.05.15. 16:17 Pekingi Zsazsa

0023ae9885da12fd0eb219.jpg

Tegnap mindenki szeme láttára kőtörő kalapácsokkal vert rommá egy Maserati-t egy csapat férfi a Qingdao-i autó kiállítás melletti parkolóban - fura mód a tulajdonos megbízásából.

0023ae9885da12fd0eac18.jpg

A férfiak azt állították, hogy a feldühödött tulajdonos bérelte fel őket, hogy pusztítsák el a 2.6 millió Juan (96 millió forint) értékű sportkocsit, tiltakozásul a "minősíthetetlen szolgáltatás" miatt, amit a Qingdao-i autókereskedéstől kapott, ahol a Maserati-t vásárolta.

0023ae9885da12fd10151a.jpg

A Xinhua hírügynökség szerint, a tulajdonosnak egy szervíz során új alkatrészt számláztak ki, ezzel ellentétben egy használt tartozékot építettek az autójába. A tulajdonosnak lassan két éve vannak problémái a szervíz minőségével, a különböző javítások során keletkezett problémákkal és az általános szolgáltatás színvonalával.

A fekete négyajtós Quattroporte a Qingdao-i Kiállítási Központ parkolójában állt kedd reggel, ahol jelenleg is a 12. Nemzetközi Autókiállítást tartják Kína tengerparti Shandong tartományában. A meghívott sajtó és a bámészkodók fotóin is jól látszik, ahogy az autó ablakai betörtek, a motorháztető és más elemek is megsérültek.

A Maserati tulajdonosa a témához egy külön fiókot is nyitott a Sina Weibo-n, Kína legnagyobb mikroblog oldalán ahol folyamatosan frissíti is az üggyel kapcsolatos híreket.

A Maserati kereskedés, a "Qingdao Oury Automobile Sales & Service" irodáját nem lehet szerda óta elérni. A Furi csoport, a kereskedés tulajdonosa még nem foglalt állást az ügyben.

Ernest Kao / SCMP

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robby Stethner 2014.03.09. 09:53:46

Több a pénz mint az ész!!!
süti beállítások módosítása