pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Jackie Channal készül az eddigi legdrágább kínai nyelvű történelmi akciófilm

2014.06.17. 06:45 Pekingi Zsazsa

Az eddigi legdrágább, 65 millió dolláros költségvetésű kínai nyelvű történelmi akciófilm készül Jackie Chan közreműködésével. A Dragon Blade című produkcióban John Cusack és Adrien Brody római katonákat alakít majd - értesült a The Hollywood Reporter.

Dragon Balde Brody Chan Cusack.jpg

A felvételek számos helyszínen folynak: a stáb hamarosan a történelmi Tunhuang városban forgat, de mennek a Góbi-sivatagba is - mondta el Chan a most zajló sanghaji filmfesztiválon.

Jackie Chan - Dragon Blade - 2.jpeg

A Daniel Lee rendezésében születő Dragon Blade egy elveszett római légió történetét eleveníti fel, amely Kr.e. 48-ban vonult be a Kínai Birodalomba.

Adrien Brody - Dragon Blade.jpg

Cusack Lucius római tábornokot játssza, aki a Han-dinasztia területére vezette ezer katonáját, Brody pedig Tiberiust alakítja, aki százezer fős sereg élén indult Lucius nyomába. Chant a nyugati területek parancsnokaként láthatják a nézők, ő Luciusszal szövetkezve védelmezi a kínai határt.

John Cusack - Dragon Blade.jpg

"Kína a filmvilág jövője. Nagy megtiszteltetés együtt dolgozni olyan filmes tehetségekkel, mint Jackie Chan, Daniel Lee vagy a színésznő Susanna Tsang. Jackie Chan filmjein nőttem fel, tisztelem a tehetségét, energiáját és szellemét. Nagyszerű kaland lesz számomra ez a film" - jelentette ki Cusack.

Jackie Chan - Dragon Blade - 3.jpeg

A Dragon Blade az első film, amely az újonnan alakult pekingi állami filmes és televíziós alaptól (Beijng Cultural Assets Chinese Film & Television Fund) kapott támogatást. A produkció megvalósítását a Sparkle Roll Media Corporation, a Huayi Brothers Media, a Shanghai Film Group, a Home Media & Entertainment Fund és a Tencent Video is támogatja.

Dragon-Blade.jpg

A Dragon Blade című filmet Kínában és a nemzetközi piacon is háromdimenziós IMAX-technológiával forgalmazzák, a premierre a kínai holdújévkor, 2015. február 19-én kerül sor.

Dragon-Blade - Sanghaj filmfesztivál.jpg

Forrás: Hollywood Reporter, MTI - Los Angeles, Super Chan blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása