pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Nem szűnik a harc a prostitúció ellen Kínában

2014.06.13. 06:15 Pekingi Zsazsa

Kampányt indított a kínai rendőrség az internetes bűnözés ellen, különös tekintettel a prostitúcióra. Bezáratták a kínai azonnali üzenetküldő chatprogram, a WeChat csaknem 20 millió, prostitúcióval összefüggésbe hozható fiókját. A prostituáltak elleni hadjárat áldozata lett Kína egyik leggazdagabb embere is, egy volt parlamenti képviselő.

prostitúció-kína-1.jpg

A népszerű kínai azonnali üzenetküldő chatprogram, a WeChat csaknem 20 millió, prostitúcióval összefüggésbe hozható fiókját záratta be a rendőrség eddig az idén - jelentette a kínai média csütörtökön az üzemeltető internetóriás, a Tencent Holding tájékoztatása alapján.

prostitúció-kína-3.png

A rendőrség a dél-kínai Kuangtung tartományban (ahol a Tencent központja is található) februárban három hónapos kampányt indított az internetes bűnözés ellen, különös tekintettel a prostitúcióra; emellett 30 ezer hamis termékeket kínáló fiókot is megszüntettek, 10 millió törvénytelen reklámot pedig eltüntetettek.

prostitúció-kína-2.jpg
A 600 millió felhasználót jegyző WeChat fejlesztője és tulajdonosa az effajta illegális tevékenységek bejelentőinek ösztönzésére 10 millió jüanos (362 millió forint) alapot hozott létre, amelyből 250 ezret már ki is fizetett.

prostitúció-kína-4.png

Dél-Kínában az elmúlt hónapokban intenzívvé vált a hatóságok prostitúció elleni fellépése. Sajtójelentések szerint a jelentős vándormunkás-közösséggel rendelkező Kantonban a razziák miatt több tiltakozó tüntetést is tartottak olyan résztvevők, akik nem akarták alávetni magukat az ellenőrzéseknek.

prostitúció-kína-6.jpg
A helyi rendőrség újabban - saját fogalmazása szerint - "öt kis helyszínt" célzott meg: a kisebb fürdőket, internetkávézókat, moteleket, karaokebárokat és szépségszalonokat. Február elején a szex fővárosaként emlegetett Tungkuanban ütöttek rajta különböző szórakozóhelyek, szállodák, szaunák ezrein, és százakat azonnal bezárattak, több száz embert előállítottak.

prostitúció-kína-5.jpg
A prostituáltak elleni hadjárat áldozata lett Kína egyik leggazdagabb embere is, egy volt parlamenti képviselő. A 47 éves milliárdos, Liang Jao-huj tulajdonában volt az egyik érintett szálloda, ezért szervezett prostitúcióban való részvétel gyanújával őrizetbe vették.

Forrás: hirado.hu - MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása