pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Hülyéje egy zsák rizzsel ment tigrist etetni - ez lett belőle. FRISSÍTVE

2014.02.18. 06:30 Pekingi Zsazsa

Egy 26 éves kínai férfi Yang Jinhai - hátizsákjában tele rizzsel - beugrott a tigrisek közé a csengtui állatkertben. A vadállatokat nem érdekelte a rizs, de a férfi annál inkább és megtámadták. 50 állatkerti dolgozó kellett a kimentéséhez. VIDEÓ

tigris-kínai-férfi-1.jpg

Február 16-án reggel 10-kor egy kínai férfi a csengdui állatkertben felmászott egy fára a bengáli tigrisek kifutója melletti kerítésnél és beugrott a két felnőtt állat közé. Miután földet ért, elkezdte a vadállatokat provokálni majd agresszívan rájuk kiáltani. Szerencsére a tigrisek nem voltak túl idegesek, csak az egyik (Ningbo Mama) ragadta meg a férfit a ruhájánál fogva, a másik kifejezetten megijedt a férfi viselkedésétől és néhány méterről figyelte az eseményeket.

tigris-kínai-férfi-2.jpg

tigris-kínai-férfi-3.jpg

tigris-kínai-férfi-4.jpg

tigris-kínai-férfi-5.jpg

tigris-kínai-férfi-6.jpg

tigris-kínai-férfi-7.jpg

A férfit a hátán húzta a tigris és nem eresztette el, pedig megpróbált kiszabadulni. Ötven állatkerti dolgozó kellett ahhoz, hogy kimentsék az idiótát. Először vízzel próbálták locsolni a mérges állatot, de végül kábító lövedék használatával lehetett csak megmenteni a kínait.

tigris-kínai-férfi-8.jpg

Miután Yang úr sikeresen megmenekült azt mondta, azért volt a hátizsákja telepakolva rizzsel, mert meg akarta vele etetni az állatokat. Más újságcikkek szerint, hajlandó lett volna saját magát is feláldozni a rizs mellé.

Valóban nagy az Isten Állatkertje!

FRISS HÍR: Nem falták fel a bengáli tigrisek azt a kínai férfit, aki öngyilkos akart lenni és a tigrisek közé ugrott a csengtui állatkertben, tudósít az MTI. Jang Csin-haj 27 éves és nincs munkája, testvére szerint depresszióban és elmezavarban szenved.

A látogatók elmondása szerint a férfi „színpadias mozgások" kíséretében 20 percen keresztül ingerelte az állatokat, hogy rátámadjanak és megegyék őt. A tigrisek ugyan leteperték és körbehurcolták a ketrecben, ám aztán megunták a dolgot és magára hagyták a férfit.

Az állatkert dolgozói elkábították a két tigrist és kimenekítették a férfit, aki tizenhat könnyebb sérülést szenvedett. A férfit most depressziója miatt is kezelik. - Index, MTI

Forrás: China Hush

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása