pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Íme a TOP 10 kínai sportmárka

2013.12.19. 10:00 Pekingi Zsazsa

Ismered esetleg valamelyiket vagy csak a logója hasonlít egy másik világmárkára? Véletlenek persze előfordulhatnak... De ne felejtsük el, van köztük olyan, amely egyre népszerűbb Kínán kívül is. Íme a tíz legnépszerűbb kínai sportmárka - nem árt megismerni őket.

Li-Ning-Amerikába-megy.jpg

1., Li Ning 李宁

li-ning-logo.jpg

A Li Ning az egyik vezető sportmárka Kínában, szinte minden sporttal kapcsolatos terméket gyártanak, cipőket, ruhákat, sporteszközöket és kiegészítőket. 1990-ben alapította Li Ning, egy volt kínai olimpiai bajnok tornász. Kiterjedt kereskedelmi hálózattal rendelkezik Kínában.

Li-Ning-store.jpg

2., Anta 安踏

anta-logo.jpg

Az Anta-t 1994 alapították és a szárazföldi Kínában nagyon híres sportmárka. Termékei között találunk sportcipőket, ruhákat és kiegészítőket. A márkának leginkább a második és harmadik szintű kínai városokban van kiterjedt értékesítési hálózata.

Anta-store.jpg

3., 361°

361_logo.jpg

2003-ban alapították és az egyik legdinamikusabban növekvő sportruházati márka. Széles termékválasztékkal rendelkezik, köztük természetesen a sportcipőkkel, ruhákkal és kiegészítőkkel. Az idei adatok szerint 7800 üzlettel rendelkezik Kína-szerte.

361-store.jpg

4., Peak 匹克

peak_logo.jpg

A Peak egy 1989-ben alakult kínai sportruházati cég. A Peak volt az első kínai sportszergyártó, aki az NBA-ben reklámozta magát a pálya szélén, miután szponzori szerződést írt alá a Rockets-el 2005-ben. Mára a Peak egy nemzetközi márka, több mint 7000 ezer kiskereskedelmi egységgel rendelkezik Kínában.

Peak-store.jpg

5., Erke 鸿星尔克

erke-logo.jpg

Az Erke egy professzionális sportruházati cég Xiamenből. 8000 márkaboltja van Kínában és több száz üzlete közel 30 országban.

erke-store.jpg

6., Qiaodan 乔丹

Qiaodan-logo-.jpg
A  Qiaodan egy fujiani cég, sportruházatot és cipőket gyárt. Vezető márka a másodkategóriájú sportpiacokon Kínában, a Li-Ning és az Anta után. A Qiaodan Sports jelenleg közel 6000 üzletettel rendelkezik Kínában. A Qiaodan egyébként a kínai megfelelője a "Jordan" névnek.

Michael-Jordan-Qiaodan-store.jpg

7., Xtep 特步

XTEP-logo.jpg

Xtep egy vezető kínai divat-sportruházati cég, melynek székhelye Quanzhouban, Fujian tartományban van. Sok termékkel rendelkezik, beleértve a sportcipőket, ruhákat, táskákat, sapkákat, labdákat és zoknikat. Jelenleg több mint 7500 franchise-kiskereskedelmi üzlete van Kína-szerte.

Xtep-store.jpg

8., Kbird 贵人鸟

Kbird-logo.jpg

Az 1987-ben alapított Kbird egy híres kínai sportmárka. Fő termékei közé tartozik a gördeszka cipő, kosárlabda cipő, sportcipő, tréningruha, valamint pólók és dzsekik. 5000 fölött van az üzleteinek száma Kínában.

Kbird-store.jpg

9., Kinglike 金莱克

kinglike-logo.jpg

1991-ben alapították az ismert kínai sportmárkát, a Kinglike-ot. Fő termékei a fehérneműk és sportruházat, legfőbb piaca a szupermarketek közönsége.

10., Deerway 德尔惠

Deerway-logo.jpg

Jinjiangban, Fujian tartományban működik a Deerway és jól ismert márka Kínában. Cipőket, felszereléseket és kiegészítőket gyárt. Több ezer értékesítési ponttal rendelkezik Kínában.

Forrás: CW

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása