pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Hajgumik "használt" óvszerből - Kínában újraéledt a városi legenda

2013.09.03. 14:00 Pekingi Zsazsa

A napokban ismét több vásárló jelezte, hogy óvszereket használnak fel a hajgumik gyártásakor azok készítői Kínában, miután valaki feltett egy ilyen hajgumis képet az Internetre. Az eset tehát nem egyedi és mint kiderült, nem is először fordul elő Kínában. A mostani hajgumit Délnyugat-Kína Csunking városában vették egy utcai árustól augusztus 29-én, jelentette a Chongqing Morning Post augusztus végi számában.

U491P886T1D79629F12DT20130903133628.jpg

"Ez tényleg undorító. Ki tudja mennyi baktérium van ezen?" írta az egyik felhasználó Yeshenrennanjing2 néven, miután felfedezte a dolgot a lánya hajában.

Egy másik internetező, akit Liangnak hívnak hasonló felfedezést tett, amikor meglátta a tejszerű gumit kilógni a hajgumiját borító textil alól.

Nos, az óvszerek jelenlétére a hajgumikban már 2007-ben, sőt 2002-ben felhívta a kínai és a nemzetközi sajtó is a figyelmet. Szakértők szerint a hajgumik, amelyeket más városokban is találtak, tartalmazhatnak gyártásból megmaradt óvszereket vagy újrahasznosított kondomokat, de olyanokat, melyeket az óvszer gyártója nem tart megfelelő minőségűnek és újrahasznosításra visszaküld.

A hajgumi nagyon kedvelt kiegészítő és gyakran a csuklóra is rakják amit a hölgyek foguk segítségével is néha megigazítanak. Pan Lianun, a Nanjingi Szülészeti és Gyermekgyógyászati kórházból azt nyilatkozta, hogy a hajgumi tartalmazhat baktériumot és vírust is, ha azt használt óvszerből készítették. Nos, így születnek újjá a városi legendák...

Forrás: ECNS

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása