pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Fullextrás luxustemetések Sanghajban

2014.02.06. 06:45 Pekingi Zsazsa

Luxustemetést, életnagyságú szobrot, a közelben nyugvó hírességeket is kínál Sanghaj legnagyobb temetkezési cége, amely az iparágon belül az ország egyik legsikeresebb üzleti vállalkozása is egyben. KÉPEK és VIDEÓ

Fu-Shou-Yuan-1.jpg

A Fu Shou Yuan neve országosan - és gazdasági körökben nemzetközileg is - december végén vált ismertté, amikor a hongkongi tőzsdére vonulásának okán az újságok címlapjára került. A cég 500 millió eladásra kínált részvénye iránt rekordnagyságú, 680-szoros túljegyzés mutatkozott, azok ára egy nap alatt 66 százalékot emelkedett.

A befektetők tolongása mögött a huszadik születésnapját tavaly ünneplő sanghaji cég rendkívül sikeres vállalati stratégiája áll. A legtehetősebbeket megcélozva luxustemetéseket kínál, igény esetén akár az elhunyt életnagyságú szobrát formáló sírkövet, buddhista szerzeteseket és éves emlékünnepségeket is biztosítva.

Fu-Shou-Yuan-2.jpg

A gyönyörűen karbantartott, napos és tiszta temetőkben vízesések, kőszobrok, kínai pavilonok közt helyezhetik szeretteiket örök nyugalomra a gyászolók, de étterem, mozi és kiállítási csarnok is helyet kap a sírkertekben.

Fu-Shou-Yuan-4.jpg

A Fu Shou Yuan egykori hírességekkel - zeneszerzőkkel, művészekkel, háborús hősökkel - is "népszerűsíti" temetőit, Sanghajon kívül immár hét másik kínai városban is. Egy luxustemetés ára a félmillió jüant (19 millió forint) is meghaladhatja.

Fu-Shou-Yuan-3.jpg

A luxustemetések népszerűsége töretlenül növekszik Kínában, a költséges ceremóniák a család anyagi helyzetének és összeköttetéseinek fitogtatására, az élők közti versengésre szolgálnak.

Hasonló témájú bejegyzések:

"Az Élő Holtak Földje" - egy temető, ahol a sírokon élő emberek neve szerepel

Kínai luxustemető

QR kód a síron - íme a modern halottidézés

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.