pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Óriási megtiszteltetés érte az Attractiont - több mint egymilliárd néző követheti a csapat fellépését

2014.01.29. 14:30 Pekingi Zsazsa

A Pekingi Kacsa elsőként tudósított még a múlt héten az Attraction kínai fellépéséről amit itt olvashattok, de íme a legfrissebb információ a pekingi szereplésről. (Holnap délután a CCTV-n magyar idő szerint 13 és 17 óra között lesz látható az Attraction.)

attraction.jpg

"2014-ben is folytatódik az Attraction Performances látványszínház diadalmenete!

Ennél jobban nem is indulhatna a jubileumi esztendő a csapat életében, hiszen meghívást kaptak Kínába, ahol a legfontosabb nemzeti ünnepen lépnek fel az est fénypontjaként.

A csapat idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját, s ahogyan az Szűcs Zoltán és társulatánál már megszokott, munkával ünnepelnek, a tőlük megszokott világszintű profizmussal.

A társulat Pekingben indítja az esztendőt, a Kínai Újév – Holdújév, vagy Tavaszünnep – rendezvénysorozat gálaműsorának sztárvendégeként. Ez a világ népességének egynegyede számára az év legnagyobb ünnepe.

A január 30-án tartandó show a világ legnagyobb és legnézettebb televíziós produkciója, amelyet a kínai állami televízió, a CCTV a világ minden pontján közvetít, s amelyet általában 1,3 milliárdnak néznek világszerte.

„Óriási megtiszteltetés ez számunkra – mondja Szűcs Zoltán. – A kínai tavaszünnep a kínai nemzet legnagyobb hagyományos ünnepe. Olyan, mint Európában a karácsony. Tavaly Celine Dion volt a gála abszolút sztárvendége, idén pedig az Attraction. Ez az elismerés mindennél többet ér számunkra.

attractionn-nagykövet.jpg

Elutazásunk előtt találkoztunk a Xiao Qian úrral, a Kínai Népköztársaság Magyarországon akkreditált rendkívüli és meghatalmazott nagykövetével, aki meghívott a rezidenciájára, hogy jobban megismerje látványszínházunkat. Csapatunknak hihetetlen erőt adott ez a lelkesítő és megtisztelő vendéglátás.

Nagy öröm számunkra, hogy a pekingi fellépést már a magyar közönség is nézheti, hiszen az esti gálaműsor itthon délutáni időben követhető majd a CCTV-n. Január 30-án, magyar idő szerint 13 és 17 óra között zajlik majd a közvetítés.

Szűcs Zoltán és társulatának persze nem lehet oka panaszra, hiszen a tavalyi Britain’ Got Talentben aratott győzelem óta a világ élvonalába kerültek.

Előadásaik emberi testekből alkotott képekből állnak – a tánc és a zene tökéletes harmóniájában. Produkcióikat a teremtőerő, a kreativitás, a rengeteg munka, és a profizmus jellemzi. Alkotásaik átívelnek minden kulturális határon, nyelvi akadályon – életkortól függetlenül.

Magyarország méltán lehet büszke az Attractionre, hiszen az elmúlt hónapokban számtalan örömet és sikerélményt szereztek – a műfajon belül is – egyedi produkcióikkal szerte a nagyvilágban, az ország hírnevét öregbítve."

Forrás: Attraction

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.