pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

800 millió néző látja majd az Attraction kínai fellépését a CCTV újévi élő műsorában

2014.01.24. 10:55 Pekingi Zsazsa

Ma délben a Pekingi Nemzetközi Repülőtér 3-s Terminál érkezési szintjén ismerős arcokat láttam a kínai újévre hazautazók áradatában. Mivel itt amúgy is rááll az ember szeme a "nem ázsiai arcok tömegből való villámgyors kiszúrására", hirtelen megláttam Szűcs Zoltánt és csapatát az Attractiont. Láthatóan fáradtak voltak a hosszú repülőúttól, de arra volt idejük, hogy elmondják: január 30-án csütörtökön lépnek majd fel Pekingben a CCTV újévi élő gálaműsorában.

attraction-2.jpg

Az Attraction Látványszínház együttest a termékeny magyar művész és koreográfus Szűcs Zoltán hozta létre 2004-ben. A társulat 12 főből áll, tagjai között a táncműfaj széles skáláját művelő előadóművészeket találhatunk: kortárs táncművészek, modern- és népi táncművészek, balett művészek, hip hop, electric boogie, break táncosok és zsonglőrök dolgoznak a jelenetek színvonalas megjelenítéséért.

A képi megjelenítés és a zenei hangzás összhangja, az eszközök, formák, díszletek használatának többéves gyakorlata és tapasztalata, a testtudat és a társas toleranciával való együttműködése együttesen nyújtja a produkció varázslatosságát. - WikiPedia

Az Attraction hazánk képviseletében részt vett a 2010-es sanghaji világkiállításon, és a magyar olimpikonok eskütételi ceremóniáján a 2012-es londoni olimpia előtt.

attraction-3.jpg

A népszerűséget és elismerést a legnagyobb televíziós tehetségkutató műsor, az angol Britain's Got Talent 2013-as szériájának megnyerése hozta el számukra. Az övék volt az első külföldi produkció, amelyik megnyerte a Britain's Got Talent-et és ezzel több mint 50 millió néző szívét hódították meg szerte a világon.

Szintén 2013-ban érte a megtiszteltetés őket, hogy előadhatták produkciójukat az Angol Királyi család előtt a Royal Variety Show-n a világhírű Palladium Színházban, Londonban. 2014 év elején pedig 800 millió nézőnek fogják előadni műsorukat a kínai állami televízió, a CCTV Kínai Újév Ünnepi Műsorában, Pekingben.

A több mint 100 millió YouTube letöltés és a számtalan élő fellépés lelkes közönség előtt is azt igazolja, hogy az Attraction iránt az érdeklődés folyamatosan óriási.

Szerző: Pekingi Zsazsa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Howard L. Braden 2014.01.29. 14:31:31

Tudja valaki, hogy hol lehet majd élőben nézni a közvetítést? Sehogysem találom a Google-ben.

Pekingi Zsazsa · http://pekingikacsa.blog.hu 2014.01.29. 14:35:01

@Howard L. Braden: Köszi a kérdést, íme a válasz:

...a pekingi fellépést már a magyar közönség is nézheti, hiszen az esti gálaműsor itthon délutáni időben követhető majd a CCTV-n. Január 30-án, magyar idő szerint 13 és 17 óra között zajlik majd a közvetítés...

pekingikacsa.blog.hu/2014/01/29/oriasi_megtiszteltetes_erte_az_attractiont_tobb_mint_egymilliard_nezo_kovetheti_a_csapat_fellepeset

Read more: pekingikacsa.blog.hu/2014/01/24/800_millio_nezo_latja_majd_az_attraction_kinai_fellepeset_a_cctv_ujevi_elo_musoraban#ixzz2rnJ0P5v5

Howard L. Braden 2014.01.29. 15:49:53

És ez hogyan fogható vagy streamelhető?

Howard L. Braden 2014.01.29. 15:50:05

Természetesen a linkjét nem találtam, nem azt, hogy CCTV. :) Bocs a pontatlan kérdésért.

Pekingi Zsazsa · http://pekingikacsa.blog.hu 2014.01.29. 15:51:47

@Howard L. Braden: Néhány magyar kábelszolgáltatónál fogható, illetve ezen a linken, ha minden igaz: tv.cntv.cn/live/cctv1/

Howard L. Braden 2014.01.29. 15:55:24

@Pekingi Zsazsa: Működik is! Millió köszönet!!! :)
süti beállítások módosítása