pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Elege van és levágja három méteres haját

2013.10.26. 06:30 Pekingi Zsazsa

Ni Linmei asszony (57) naponta két órán át mossa és szárítja koromfekete haját, amit általában kontyba köt, hogy ne zavarja a szabad mozgásban. Mostanáig...

125599072_51n.jpg

125599072_91n.jpg

A kínai asszony elmondása szerint 16 éves kora óta nem vágja a haját, ami mára 2.9 méter hosszúra nőtt. Linmei asszony azt fontolgatja, hogy megszabadul hosszú tincseitől, mert már nagyon kényelmetlen neki a sok haj. Amint meghallották a szomszédai Taiyaun városában, Shanxi tartományban, hogy mit is tervez, mindenki gyorsan akart még vele készíteni egy utolsó fényképet, mielőtt még túl késő lenne.

125599072_71n.jpg

125599072_11n.jpg

Ni Linmeinek tényleg tiszteletreméltó hosszúságú haja van, de mégsem hasonlítható a szintén kínai Xie Qiuping hajához, aki jelenleg a Guiness világrekordot tartja 5.6 méteres hajfürtjeivel. Ő 1973-ban, 13 évesen kezdte növeszteni a haját.

125599072_31n.jpg

2010 februárjában Tran Van Hay - a világ leghosszabb hajú férfija Vietnamból - 79 évesen halt meg az otthonában. Az ő haja 6.8 méter hosszúra nőtt, de ez soha nem volt hitelesítve. Amikor a férfi maga köré tekerte a haját, úgy nézett ki, mint egy szőrös óriáskígyó. Hay úr felesége Nguyen Thi Hoa elmondta, amikor levágtak férje hajából, mindig megbetegedett. Reméljük, ez nem fog előfordulni ezzel a kínai hölggyel.

Forrás: Xinhua, Daily Mail, LiveLeak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása