pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

Levették a képernyőről a "Kínai Császárné" című sorozatot - túl szexi lett

2014.12.31. 08:00 Pekingi Zsazsa

A HNTV (Hunan Satellite TV) műsorszolgáltató leállt a népszerű kínai TV sorozat "A Kínai Császárné" (武媚娘) vetítésével, mert túl pikánsra sikeredett - állítják egyes források. A show-t korábban nagy csinnadrattával harangozták be, mivel egy tucat kínai sztár szerepel benne, köztük Fan Bingbing, Zhang Junning, Zhang Ting és Zhou Haimei és ez az egyik legdrágább kínai sorozat amit valaha gyártottak.

a_kinai_csaszarne-1.jpg

Röviddel azután, hogy az első epizód december 21-én adásba került HNTV bejelentette, hogy ideiglenesen leállnak a "Császárné" sugárzásával és majd januárban folytatják annak vetítését. HNTV azt állította, hogy a felfüggesztés oka pusztán "technikai probléma".

a_kinai_csaszarne-2.jpg

Jól tájékozott forrásokat idézve a Want China Times azonban azt állítja, hogy a szüneteltetés tényleges oka, hogy a női jelmezek túlságosan "nyitottnak bizonyulnak különösen a mellkasi régiókban".

a_kinai_csaszarne-3.jpg

Hozzátették, arra is van esély, hogy teljesen teljesen betiltsák a sorozat sugárzását, hacsak nem történik valamilyen módosítás a kész produkción, "...és hogy az egyetlen megoldás az, ha a mellek kisebbek lesznek...", amely persze nagy kihívás lenne az utómunka csapat számára.

a_kinai_csaszarne-4.jpg

A kínai média hatóság, a SARFT (Állami Rádió, Film és Televízió Felügyelet) egy másik magyarázattal állt elő: nincs most szabad műsoridő a  "Császárné" bemutatására. A médiahatóság szerint ugyanis kosztümös drámák sugárzása nem haladhatja meg televízió csatornánként a főműsoridő 15%-át.

a_kinai_csaszarne-6.jpg

a_kinai_csaszarne-7.jpg

a_kinai_csaszarne-8.jpg

a_kinai_csaszarne-9.jpg

a_kinai_csaszarne-10.jpg

Forrás: ECNS, Shanghaiist

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2015.01.01. 03:35:01

Bizony ezek a mellek, dekoltazsok Kinaban mar illetlennek szamitanak. A kosztumos dramakkal mar tele van a puttonyom... A csapbol is ezek folynak itt, de a kinaiak imadjak. Fene se erti ezt.
süti beállítások módosítása