pk-avatar-300dpi_copy.jpg

Főszerkesztőség: "A" ép. 1. em.

Xuan Wu Men Xi Da Jie, Xicheng Qu,

Peking, Kína

Agitprop titkárságvezető:

pekingi pont zsazsa kukac index pont hu

Pekingi Kacsa - Made in China

Hírblog nem csak Kínáról ☛ Érdekes, néha hasznos, de leginkább szórakoztató tartalom, amelyeknek csak egy része pekingi kacsa. ☛ A blogban a kínai nevek pinjin átírással szerepelnek, kivéve a magyaros átírásban meghonosodott neveket. ☛ Kínában néhány tartalom megtekintéséhez VPN kapcsolat szükséges.

Szálláshely foglalás Pekingben

Ha itt az AGODA.COM-on foglalsz szállást olcsó is lesz és a blogot is támogatod vele. A szállásfoglaló rendszer magyar nyelvű.

Kínai csajok - melléklet (18+)

collage.jpg

Panda TV - élő adás

iPandalogo.jpg

A GIF helye

Utolsó kommentek

Pekingi Kacsa exkluzív

David Bowie - China Girl

Kínai pontos idő (UTC+8)

Pekingi időjárás

Pekingi levegőminőség (AQI)

Kínai jüan (CNY) árfolyam

Kína - Google térkép

Kína térképe

China-Landkarte2-1.jpg

Kína zászlaja


China_240-animated-flag-gifs.gif_240x180

Kína címere

National_Emblem_of_the_People's_Republic_of_China.svg.png

Előtted ők jártak itt...

Creative Commons liszensz

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.

mti_hirfelhasznalo.jpg

Get your own free Blogoversary button!

The Very Best of Pekingi Kacsa!

2014.03.12. 06:30 Pekingi Zsazsa

A netes vásárlás vs. valóság

A Taobaon az áruk néha szexisebbnek néznek ki, mint a valóságban! Figyelem, sokkoló képek!

15 éves lány számtalan plasztikai műtétjével az internet új sztárja Kínában

Egy nagyon fiatal kínai lány, Li Enxi (15) Zhengzhouból, Henan tartományból ezernyi és átfogó plasztikai műtétje után úgy tűnik megállás nélkül tölti fel - néha "kicsit" Photoshopolt -  képeit a kínai közösségi oldalakra amivel persze nem kis vitát gerjeszt internetes körökben. 24 BRUTÁLIS KÉP!

 

Kína legelső aktfotói

Ez Kína legelső aktfotója, melyet a híres kínai fotográfus Lang Jingshan készített még 1928-ban és a címe "Meditáció". Ezt és további 133 fényképet állítottak ki októberben a Nemzeti Művészeti Múzeumban (NAMOC) Kínában, melyet a mester lánya Lang Yuwen adományozott az intézménynek. 18+ KÉPEK

 

A 10 legrémesebb kínai étel

A kínaiak híresek arról, hogy szeretnek enni, néha azonban számunkra igen furcsa ételeket is szívesen fogyasztanak. Sokan erősen is kritizálják őket, leginkább a kantoniakat támadva, különleges étkezési "szokásaik" miatt. Ez a megbélyegzés legfőképp abból ered, hogy olyan állatokat is elfogyasztanak, amiket mi nyugatiak, képtelenek lennénk a szánkhoz emelni - például egeret, patkányt vagy bogarat.

 

Szoptatós dajkák gazdag felnőtteknek

A 2008-as anyatejbotrány óta, amikor is romlott anyatej pótlók és csaló tápszergyártók termékei csecsemők százait mérgezték meg Kínában, folyamatosan nőtt az igény a szoptatós dajkák iránt. Normális esetben ezek a dajkák újszülötteknek adnak anyatejet. Az alábbiakban viszont olyan szoptatós dajkákról lesz szó, akik felnőtteket szolgálnak ki.

 

8000 méteren ez mivel ütközhetett?

Tavaly az Air China repülőgépe egy ismeretlen tárgyat ütött el 8000 méter (26.246 láb) magasságban. A gép Csengduból Kantonba tartott, amikor egy ismeretlen objektummal ütközött, és kénytelen volt visszatérni a csengdui reptérre, ahol biztonságban leszállt.

Kegyetlen kínai kaják nyomában

Sok történet kering a nyugati világban más kultúrák furcsa és undorító étkezési szokásairól, különösen az ázsiaiak, azon belül is a kínaiak furcsa étkeiről. Az elbeszélések - a viszonylag "enyhe" kutya, bogár és a patkány evéstől a kegyetlen és szadista történetekig, például élő állatok agyának elfogyasztásáig - igencsak változatosak.

 

Megunta, hogy öt órája vásárol a barátnője - megölte magát a bevásárlóközpontban

Tao Hsiao a barátnőjével vásárolgatott Jiangsu tartományban a Golden Eagle International Shopping Centerben, Xuzhouban. A lány ragaszkodott hozzá, hogy még egy boltba nézzenek be, de a 38 éves férfi megunta az öt órája tartó "shopping marathont". 16+ KÉPEK

 

A világ legjobb névjegykártyája

Csen Kuang-piao szerény névjegykártyája, amit amerikai újságíróknak osztogatott nemrég. Komoly lista! Csinálj magadnak te is hasonló kártyát, íme a link.



16 döbbenetes tény Kínáról - Azt például tudtad, hogy Kína 20 leggazdagabb emberének együttes vagyona több mint hazánk GDP-je?

Kína hatalmas területe és népessége egyben azt is jelenti, hogy a kelet-ázsiai ország hihetetlen mértékben használja fel természeti erőforrásait, állít elő és fogyaszt élelmiszert. Talán épp ezért, de itt található a világ milliárdosainak tekintélyes hányada is. A Business Insider nemrég utánajárt néhány érdekes ténynek és statisztikai adatnak, majd elkészítette az alábbi tizenhatos listáját.

Kína-gazdasága.jpg


Az ázsiai Auschwitz horrorja - dokumentumfilm készül a 731-es egységről (18+)

A japán császári hadsereg titkos biológiai és vegyi hadviselési alakulatáról, a 731-es egységről szóló dokumentumfilm forgatásába kezdtek az északkelet-kínai Harpinban, amelynek külső kerületében még állnak az egykori komplexum épületmaradványai. (18+ KÉPEK)

 

Észak-koreai gulágot túlélő fogoly történeteiből borzalmas rajzok születtek

Kim Kwang-il 48 éves férfi, aki két évet töltött észak-koreai börtönben majd 2009 februárjában Dél-Koreába disszidált elmesélte egy rajzolónak azokat a módszeres kínzásokat, éheztetéseket és megaláztatásokat amikben a foglyok részesültek. Ezekből néhány szerepel a hétfőn kiadott ENSZ-jelentésben is.

 

Ilyen egy "Victoria’s Secret" show a kínai piacon - Bátor és csinos boltoslány beindult

Egy ifjú kínai hölgy, akinek fehérneműboltja van a tangshani kínai piacon, büszkén pózolt saját portékáiban - látható élvezettel mutogatta magát és természetesen "áruját" a járókelők nem kis örömére.

 

Még mielőtt bárki is... Fiú!!!

Xiao Can fiú (lány) modell Kínából. Itt imádják és sok férfit már nem is érdekel, hogy fütyije van, mert olyan csinos!

 

A nankingi mészárlás - a modernkori történelem példátlanul kegyetlen fejezete - a japcsik szerint csak kínai propaganda

A nankingi mészárlás emlékhelyének kurátora szerint a japán NHK köztelevízió egyik vezető tisztségviselője nemcsak megtagadta a Távol-keleti Nemzetközi Katonai Törvényszék ítéletét, de új sebeket is ejtett az egykori atrocitások túlélőin és az áldozatok hozzátartozóin, amikor kétségbe vonta az egykori rémtettek megtörténtét. 18+

 

Táncoló fekete... mellek!

A tajvani bombázónak, Yangzi Linnek a múlt héten még több rajongót sikerült begyűjtenie miután bemutatta, hogyan táncolnak azok a bizonyos testrészei. Yangzinak több mint 12 000 követője van a Facebook-on, ami teljes mértékben érthető is. VIDEÓ



Tudnak ezek a kínai mérnökök - 17 000 tonnás felüljárót forgattak a helyére

Előrelátó kínai mérnökök, hogy ne zavarják meg egy nagyon fontos gyorsvasút forgalmát, a pálya mellett megépített 17 000 tonnás hídelemet egyszerűen beforgatták a helyére Wuhang városban.



Szellemváros az atomerőmű mellett

Ez is egyike Kína szellemvárosainak, a Dayawan komplex Huizhouban, Guangdong tartományban. De mivel közel fekszik egyik atomerőműhöz, senki nem mer ideköltözni.


Forrás: Pekingi Kacsa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása